Designtwin | Over ons
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

GA EVEN ZITTEN…

CREATIEF, GEDREVEN, EN STEEDS DE BUSINESS IN HET ACHTERHOOFD. DAT IS DESIGNTWIN

 

Een klein webdesign bureau gevestigd in Wilrijk. Waar design, digital en creativiteit centraal staan. Ons team werkt hard en slim om steeds opnieuw kwaliteitsvolle websites af te leveren die lang na hun launch successen boeken voor onze klanten.

 

Hoe we dit doen? Simpel, we creëren websites waarop de klant zich thuis voelt en die waarop hij makkelijk kan navigeren. Onze websites worden responsive gebouwd zodat ze er op elk toestel schitterend uitzien.
Om er zeker van te zijn dat we steeds mee zijn met alle hedendaagse toepassingen en trends op gebied van webdesign en SEO, gaan wij regelmatig opleidingen volgen en seminaries bijwonen. Zo weten wij zeker dat wij u het beste kunnen aanbieden en bent U zeker dat uw website in veilige handen is.

WIJ ZORGEN VOOR UW ONLINE BUSINESS

Wij werken steeds op dezelfde manier, of u nu op zoek bent naar een simpele landingspagina of een heuse webshop. Elk project wordt behandeld met de grootste zorg.

THINK

We bepalen samen jouw digitale strategie waarbij uw ideeën en doelen worden omgezet in concrete plannen. Bij het opstellen van de informatie-architectuur denken we na over een intuïtieve navigatiestructuur.

CREATE

We zijn experts in responsive webdesign en vertalen jouw huisstijl pixel perfect. We besteden bijzondere aandacht aan gebruiksvriendelijkheid. We houden van Craft CMS en Magento.

ENGAGE

Eens uw website live staat moet hij ook renderen en converteren. We helpen u bij het aantrekken van de juiste bezoekers via e-mail marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en online adverteren (SEA).

OPTIMISE

Meten is weten. Via analyse van bezoekersstatistieken of een SEO audit bekijken we hoe uw website of webshop nog beter kan scoren. We blijven onze klanten na oplevering de nodige ondersteuning bieden.

WIJ WERKEN ENKEL MET DE BESTE PARTNERS

Startend ondernemer? Wij zorgen voor een op maat gemaakte website